Uppgifter: Barcelona överens om en värvning av Seri

Uppgifter- Barcelona överens om en värvning av Seri

Jean-Michael Seri närmar sig Barcelona

Enligt fransk press har Barcelona Nice kommit överens om et kontrakt för Jean-Michael Seri. Spelaren blir i så fall Barcelonas andra nyförvärv efter att man betalt Paulinhos utköpsklausul.

Jean-Michael Seri spelar sin fotboll i FC Barcelona när transferfönstret stänger, det rapporterar franska L’Équipe som skriver att den spanska storklubben ska vara överens med Seri om en övergång för spelaren. 26-åringen sägs komma att skriva på ett femårskontrakt men det återstår fortfarande att komma överens, något som förväntas bli av inom kort.

Att Seri skulle lämna Nice för spel i Barcelona har det varit på tal om under en längre tid. Anledningen ska ha varit att han inte varit spanjorernas förstaval i jakten på förstärkning denna säsong. Istället ska bland annat Ousmane Dembélé och Coutinho varit två namn som man siktat in sig på, men då det ser allt svårare ut att värva in trion kommer man istället använda sig av sin plan B, att värva Jean-Michael Seri. Priset för att värva spelaren från Elfenbenskusten har tidigare legat på 40 miljoner euro, men då klausulen slutade att gälla i slutet av juli kan fransmännen nu sätta vilken prislapp man vill.

Uppgifter- Barcelona överens om en värvning av Seri

Närmar sig värvning av di Maria

Det ser allt svårare ut för Barcelona att värvar i sommar. Under flera månader har det ryktats om att man vill värva Coutinho från Liverpool och Dembéle från Borussia Dortmund, men den spanska storklubben har haft det svårt att knyta till sig spelare. Nu kommer uppgifter om att Barca börjar blicka på annat håll och en spelare som kommer allt närmare en flytt är Ángel di Maria.

Det är brittiska The Sun som kommer med uppgifter om att Barcelona är nära att värva argentinaren som anslöt sommaren 2015 från Manchester United, dit han kom från Real Madrid.

Ángel di Maria sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Vad han skulle komma att kosta att köpa loss är oklart. Men då Paris Saint-Germain inte har något behov att sälja argentinaren kan det komma att bli en dyr affär.

SE ÄVEN: LISTA: Spelare som representerad både Barcelona och Real Madrid

Uppgifter- Barcelona överens om en värvning av Seri

Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply