Uppgifter: Juventus siktar in sig på André Gomes i Barcelona

bet365

Uppgifter- Juventus siktar in sig på André Gomes i Barcelona

Barcelona kan släppa André Gomes

Enligt italienska medier vill Juventus värva från Barcelona i sommar. André Gomes är den spelare man har blickarna på och en affär kan komma att bli av då Barcelona inte är nöjda med spelarens insatser.

Barcelona är i full gång med att värva in spelare. Efter att man sålt Neymar till Paris Saint-Germain är man tvungna att förstärka laget och med 222 miljoner euro kan man göra en hel del. Det är dock inte bara att köpa som står på spanjorernas att göra-lista i sommar. Då man sägs vara nära att göra klart med nyförvärv pekar det mesta på att även ett par spelare kommer lämna Camp Nou innan transferfönstret stänger i slutet av månaden.

Ett namn som ofta kommer upp på tapeten när det kommer till att lämna Barcelona är André Gomes. Portugisen som stod för ett bra EM förra sommaren skrev efter många om och men på för Barcelona, efter att ha nobbat Real Madrid, men mittfältaren har varit en stor besvikelse efter att han kostade Barcelona 35 miljoner euro. Då Barcelona är på väg att värva in nya spelare ser Gomes tid i klubben ut att vara över, och det fattas inte klubbar med intresse för spelaren.

Enligt Tuttosport ska bland annat Juventus vara intresserade av spelaren. Barcelona hoppas kunna få runt 45 miljoner euro för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

Uppgifter- Juventus siktar in sig på André Gomes i Barcelona

Dembélé – nära att flytta till Spanien

Barcelona och Borussia Dortmund sägs vara överens om en första betalning på 100 miljoner euro för spelaren. Den betalningen kommer spanjorerna att göra direkt. De två parterna har dock inte kommit överens om den resterande delen av avtalet. Tyskarna ryktas vilja ha ytterligare 30 miljoner euro i olika klausuler. Det återstår att se hur mycket La Liga-klubben är villig att erbjuda i det avseendet.

Uppgifter- Juventus siktar in sig på André Gomes i Barcelona
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply