Milan kan komma att värva Claudio Marchisio

Milan kan komma att värva Claudio Marchisio

Marchisio går i Bonuccis fotspår?

Juventus mittfältare Claudio Marchisio kan komma att göra samma flytt som Leonardo Bonucci i sommar, nämligen att lämna för spel i AC Milan.

AC Milan ligger inte precis på latsidan när det kommer till värvningar. Tidigare har man stått för hela nio värvningar bara under sommarens transferfönster samtidigt som Nikola Kalinic sägs vara en läkarundersökning ifrån en flytt. Det slutar dock inte där. Nu sägs även Claudio Marchisio kunna komma att ansluta till den rödsvarta klubben, precis som hans tidigare lagkamrat Leonardo Bonucci.

Det är den italienska tidningen Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifterna om att spelaren ska finnas på Juventus transferlista, och ryktena om en flytt till AC Milan har inte låtit sig vänta. Tidningen skriver nämligen att Leonardo Bonucci ska vara nyckeln i det hela och att han ska ha ringt sin före detta lagkamrat och försökt övertyga honom om en flytt till San Siro.

Marchisio har tre år kvar på kontraktet med Juventus men kan alltså komma att lämna de regerande mästarna i sommar. Spelaren kommer troligen bli Milans sista värvning tillsammans med Nikola Kalinic innan transferfönstret stängs i slutet av månaden.

Milan kan komma att värva Claudio Marchisio

Nikola Kalinic på väg in

AC Milan har förstärkt rejält under sommarens transferfönster. Tidigare har man hämtat in spelare som André SilvaLeonardo Bonucci och Hakan Calhanoglu men det har fattats den där riktiga anfallsspetsen för att slutföra storsatsningen. Det har pratats om flera av Europas bästa anfallare när det kommer till vem man vill ha in i anfallet och nu ser den rödsvarta klubben ut att ha hittat den spelare man ska satsa på.

Enligt italienska TMW kommer Milan inom kort att värva Nikola Kalinic från ligakonkurrenterna Fiorentina. 29-åringen har spelat i Viola under de två senaste säsongerna men nu tyder nästan allt på att det blir en flytt till Milan. TMW skriver nämligen att spelaren kommer att genomgå en läkarundersökning med Milano-klubben för att därmed skriva på för den storsatsande klubben.

Milan kan komma att värva Claudio Marchisio

Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply