Uppgifter: Monaco går med på att förhandla med PSG om Mbappé

bet365

Uppgifter- Monaco går med på att förhandla med PSG om Mbappé

Mbappé närmar sig PSG

Enligt fransk press har AS Monaco gått med på att förhandla med Paris Saint-Germain om en övergång för Kylian Mbappé.

Transfercirkusen kring Kylian Mbappé ser ut att vara över. För drygt en vecka sen stod det klart att spelaren nobbar spel i Real Madrid för flytt till toppkonkurrenterna Paris Saint-Germain Ligue 1. Sedan dess har spelaren bland annat blivit förpassad till bänken av klubbledningen och i dagarna ska han även ha blivit förbjuden att träna med laget från furstendömet, detta efter bråk. Det hela ser dock ut att klara upp sig och nu kommer uppgifter om att supertalangen närmar sig spel i PSG nästa säsong.

Det är den franska tidningen Le Journal du Dimanche som kommer med uppgifter om att AS Monaco gått med på att förhandla med PSG om en övergång för Mbappé som jagats av de största klubbarna i Europa. Det kommer troligen inte bli några svåra förhandlingar då den franska huvudstadsklubben gått med på att betala 180 miljoner euro för spelarens tjänster, en summa som spelarens nuvarande klubb sägs acceptera.

Det som återstår är att komma överens om hur man lägger upp betalningen och andra detaljer innan de båda klubbarna är överens.

Kylian Mbappé slog igenom i AS Monaco den gångna säsongen och varit en av lagets viktigare spelare när man tog sig till semifinal i Champions League. Tidigare ska även Real Madrid ha varit ute efter spelaren vars nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

Uppgifter- Monaco går med på att förhandla med PSG om Mbappé
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply