bet365

Lewandowski är smickrad av Paris Saint-Germain

bet365

Robert Lewandowski är smickrad av PSG:s intresse

De flesta håller med om att Robert Lewandowski är en av världens absolut främsta anfallare och med sin mångsidighet öser han in mål i Bayern München. Nu erkänner han att han är smickrad över Paris Saint-Germains intresse.

Robert Lewandowski har haft en hygglig säsong såhär långt. I Bundesliga har han gjort 15 mål och i Champions League smällde han in hela 9 baljor i gruppspelet. Polacken är Bayern Münchens främsta offensiva hot och det är inte så konstigt med tanke på vilken utveckling han har haft sedan tiden i Lech Poznan för sex år sedan.

Givetvis följer mängder av mål med sig en hel del negativt – flera andra storklubbar blir hungriga efter honom. Det har pratats om Manchester United i brittisk media och om Real Madrid i spansk media. En outsider i jakten är Paris Saint-Germain och anfallaren själv är smickrad över den franska klubbens intresse.

”Jag är fokuserad på Bayern München”

Enligt den franska sajten Téléfoot har Lewandowski blivit informerade om PSG:s intresse då man ser honom som deras superstjärna den dagen Zlatan Ibrahimovic lämnar klubben. Intresset är han smickrad över.
– Det är smickrande att man är intresserade av mig, att Paris SG tänker på mig, men jag är fokuserad på Bayern München.

Lewandowskis kontrakt går ut 2019 och Bayern uppges vilja förlänga 27-åringens kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply