Louis Van Gaal stoppar Victor Valdes-flytt

Victor Valdes får inte flytta till Newcastle

Louis Van Gaal och Victor Valdes har visat sig vara allt annat än vänner. Den utfryste målvakten gör ingen nytta i Manchester United, men Van Gaal vägrar släppa iväg den spanske högavlönade målvakten.

Victor Valdes har verkligen inte varit någon succé i Manchester United då han spenderat större delen av tiden i England på läktaren. Han har inte heller fått träna med A-laget eftersom Louis Van Gaal inte har något gott öga för spanjoren.

Även om han tränar med reserverna, sitter på en hög lön och vill flytta från Manchester United så vill Van Gaal inte göra sig av med Valdes. Enligt nya uppgifter har Vans Gaal avböjt Newcastles lånebud på Valdes. Tim Krul är nämligen långtidsskadad och man är i behov av en målvakt.

Hett namn i Spanien och England

Det är Sunday Mirror som menar att Newcastle har fått sin förfrågan avböjd av Manchester United eftersom Van Gaal tackat nej. Newcastle har faktiskt försökt värva Valdes tidigare i höst, men utan framgång.

Enligt uppgifter till Silly Season Sverige har Valdes redan diskuterat sin framtid med Sevilla, men en sådan flytt skulle äga rum först i sommar om den går igenom.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply