Jürgen Klopp tackade nej till Manchester United

bet365
Jürgen Klopp avslöjar att han tackade nej till Manchester United
bet365

Jürgen Klopp avslöjar att han tackade nej till Manchester United.

Tysken medger han tackade nej till United. Nyligen rapporterades att United-legenden Sir Alex Ferguson kan göra comeback på Old Trafford inom kort. Samtidigt går Liverpools manager Jürgen Klopp ut och avslöjar att han, trots samtal med Sir Alex Ferguson, tackade nej till möjligheten att ta över Manchester United.

Ferguson kontaktade Klopp på Borussia Dortmund

När Klopp var tränare för Borussia Dortmund så kontaktades av han av den tidigare United-chefen som förberedde sig för att lämna sin roll på Old Trafford och avsluta sitt livslånga karriär hos klubben. Emellertid tackade Klopp nej till Ferguson och så småningom blev David Moyes från Everton utsedd till Fergusons efterträdare.

Nu har båda parter har gått vidare, Klopp som gått till  Liverpool och United är under ledning av Louis van Gaal. Varför Klopp avslöjar detta före dagens matchens där Liverpool möter Manchester United framgår inte.

Klopp avslöjar United-snacket

”Vi snackade,” sade Klopp till medierna på konferensen till kvällens match.

”Vi snackade inte mycket, men för mig var det mycket. Det var en stor ära för mig, hela snacket, för att vara ärlig. Men jag kunde inte lämna Dortmund. Du befinner dig i april och du är mitt i planeringen för nästa säsong.

Du har den här spelaren och den här spelaren som kommer, men då är du inte längre kvar? Det funkar inte så. Inte i mitt liv.

Jag fick inte ett konkret erbjudande [från United], om det fanns ett erbjudande, men skulle jag inte ha kunnat genomföra det. Jag var tvungen att först avsluta jobbet med Dortmund och sedan fundera på andra saker. Det kanske inte är smart, men det är mitt sätt. Det var samma sak i Mainz”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365