Bayern München är överens med Leon Goretzka

Odds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!

FC Schalke kan snart tvingas sälja Leon Goretzka

Leon Goretzka har varit en hypad talang i Bundesliga under flera år men han har inte fått det definitiva internationella genombrottet. Men under sommarens Confederations Cup var han strålande vilket har gjort Bayern München extremt intresserade.

FC Schalke 04 är en av Europas främsta talangförädlare och har en förmåga att få unga spelare att blomstra i klubben. Maximilian Meyer är den mest omtalade talangen där i nuläget, tillsammans med mittfältskollegan Leon Goretzka. Båda dessa var två av turneringens absolut främsta spelare i Confederations Cup när Tyskland tog hem guldet.

Klubbar som Arsenal, Tottenham, Juventus, Chelsea, Manchester City och Bayern München har länge sagts vara intresserade av den oerhörd löpskicklige Goretzka. Nu sägs 22-åringen också vara överens med Bayern menar tyska Kicker och flera tyska experter på Twitter.

Kostar drygt 300 miljoner

Enligt Kicker är alla parter överens och att en affär kommer offentliggöras inom kort. Så sent som igår kom vi med uppgifterna om att Goretzka i princip var klar för Bayern och nu ska affären alltså vara i hamn.

Den 189 centimeter långe flexibla mittfältaren har hunnit göra 90 matcher i Bundesliga sedan ankomsten från Bochum 2013. Han har dessutom gjort 9 landskamper och 3 mål för sitt Tyskland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365