Juventus vill värva Leon Goretzka från Schalke 04

Juventus vill värva Leon Goretzka från Schalke 04

Leon Goretzka på Juventus radar

Tysken som anslöt till Schalke 04 inför säsongen 2013/2014 finns enligt italienska medier på Juventus radar och den gamla damen sägs vilja få till en övergång i vinter.

Juventus rustar för framtiden och har många lovande spelare på listan över de som ska vara startspelare i klubben om några säsonger. I laget finns spelare som Marko Pjaca och Paulo Dybala och nu ska man vara på väg att värva en ny ung spelare för att säkra framtiden. Det är den italienska tidningen Tuttosport som kommer med uppgifter om att klubben följer Leon Goretzka från Schalke 04 och att en affär kan komma att bli av redan i vinter.

Den tyske mittfältaren är född 1995 och har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2018.

Vill även värva Victor Nilsson Lindelöf

Serie A-giganterna har redan ögonen på Benficas unge talang Victor Lindelöf, som redan har blivit scoutad under den senaste stormatchen i Primeira Liga mellan Porto och Benfica, detta skriver TMW.

Lindelöf har för närvarande ett kontrakt med Benfica till juni 2020, ett kontrakt som innefattar en utköpsklausul på 30 miljoner euro, som man vill höja så snabbt som möjligt. Inte enbart Juventus håller koll på den blott 22-årige försvararen utan även Napoli, Inter Milan, Chelsea och Borussia Dortmund.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply