bet365

Leon Goretzka klar för Bayern München

Leon Goretzka klar för Bayern München

Bayern München värvar Goretzka

Enligt tysk media ska Leon Goretzka vara klar för en flytt från Schalke 04 med Bayern München som destination.

Leon Goretzka är en av de största talangerna i tysk fotboll. Tidigare under sommaren var han med Tysklands trupp i Confederations Cup där det bland annat blev ett mål i semifinalen mot Mexiko och det har endast varit en tidsfråga innan Goretzka skulle bli klar för en ny klubb. Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Arsenal och Bayern München ska ha varit de klubbar som jagat Schalke 04s mittfältare och nu är det den sistnämnda klubben som sägs ha dragit det längsta strået.

Enligt rapporter från Tyskland ska en överenskommelse mellan båda parterna vara klar och övergången sägs bli offentlig inom kort. Goretzkas kontrakt går ut sommaren 2018 och värderas till 23 miljoner euro, det är dock oklart hur mycket hur mycket Schalke 04 kräver för 22-åringen.

SE ÄVEN: Bayern Munchen löner 2017

Jagar även Yannick Carrasco

Yannick Carrasco finns på önskelistan hos Bayern München, det rapporterar franska L’Equipe. Enligt tidningen ska den tyska storklubben vara benägna att betala upp emot 50 miljoner för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022.

Carrasco som kom till Atlético från AS Monaco sommaren 2015 är en spelare Carlo Ancelotti ska vara väldigt intresserad av att värva, men detta endast på ett villkor. I Tyskland ska man nämligen se Carrasco som en plan B om man inte lyckas värva Alexis Sánchez från Arsenal under sommarens transferfönster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply