Mateo Kovacic på Tottenhams radar

bet365

Mateo Kovacic på Tottenhams radar

Kovacic kan lämna Madrid för Premier League

Brittisk media kopplar ihop Mateo Kovacic med en flytt till Premier League. Tottenham ska vara den möjliga destinationen.

I augusti 2015 lämnade Mateo Kovacic sin dåvarande klubb Inter för spel i La Liga där han köptes av Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben betalade då 11 miljoner euro för mittfältaren men det blev inte riktigt som kroaten tänkt sig och nu kan han lämna Spanien för spel i Premier League.

Det är brittiska Daily Star som kommer med uppgifterna om att Tottenham Hotspur förbereder ett bud på 40 miljoner euro för spelaren som är född i Österrike. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för den engelska huvudstadsklubben. Trots att Kovacic inte är en startspelare i Zinedine Zidanes elva har man inte några planer på att sälja 23-åringen. Kovacic själv ska dock vilja lämna i hopp om speltid och Tottenham ska vara en möjlig lösning.

Spelarens kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

Vill värva in Domenico Berardi

Real Madrid vill ersätta Álvaro Morata efter spanjorens flytt till ChelseaChampions League-mästarna har flera olika anfallare på sin önskelista. En av de spelare som är med på den listan är Domenico BerardiReal Madrid vill plocka in italienaren, skriver Marca.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply