Barcelonas mål om Neymar lämnar – Insigne

Barcelonas mål om Neymar lämnar - Insigne

Insigne till Barcelona – Om Neymar lämnar

Trots att Gerard Pique gått ut på sociala medier och poängterat att Neymar stannar i klubben fortsätter spekulationerna.

Sagan om Neymars framtid fortsätter. Anfallaren har under de senaste dagarna ryktats vara överens med Paris Saint-Germain om en flytt till den franska huvudstad och nu kommer uppgifter om en ersättare till brassen.

Det är brittiska TMW som kommer med uppgifter om att Lorenzo Insigne är den spelare Barcelona kommer försöka värva om man säljer Neymar i sommar. Enligt siten ska huvudmålet vara Paulo Dybala men då Juventus tackat nej till två bud på spelaren från Barcelona har den spanska storklubben riktat blickarna på annat håll.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i Barcelona

Insigne hade under den gångna säsongen en av sina bästa perioder som professionell fotbollsspelare och stod bland annat för 18 mål och nio assist på 37 matcher. Formen ska ha imponerat på Barcelonas klubbledning som nu ska göra sitt yttersta för att värva spelaren som i april förlängde sitt kontrakt till och med sommaren 2022.

Barcelona är dock inte den enda klubb som jagar 26-åringen. Även Borussia Dortmund, Chelsea, Liverpool, AC Milan, och AS Roma är ute efter spelarens underskrift som ska vara värd 100 miljoner euro.

MISSA INTE: Vilken kanal visar AIK – Braga? – All info här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply