Vidal på väg att lockas till Inter

Odds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!

Arturo Vidal kan lämna Bayern München för Inter

Bayern München är en av världens stormakter när det kommer till fotboll och man har en av de absolut starkaste trupperna i Europa. Nu kan en nyckelspelare vara på väg bort från klubben då Arturo Vidal är intressant för Inter.

Arturo Vidal har hunnit bli 30 år gammal men han spelar som om han vore 18. Han ligger inne med en fantastisk arbetskapacitet och en beslutsamhet kombinerat med en vinnarskalle som gör honom till en av Bayern Münchens nyckelspelare. Nu har han varit i klubben i två år men han kan vara på väg att lockas bort.

Tidigare har chilenaren spelare i både Bayer Leverkusen och i Juventus i fyra år var innan han lämnade för Bayern 2015. Det kan dock bli så att perioden i Bayern blott blir två år gammal då en hårdsatsande klubb vill ha Vidal till sitt mittfält.

Inter vill betala rejäla pengar

Det är Calciomercato som uppger att Inter är väldigt intresserade av att värva Vidal i sommar. Man sägs vara förväntansfulla och förhoppningsfulla att Vidal vill återvända till Italien ännu en vända i karriären.

Man ska också vara beredda att betala drygt 500 miljoner kronor för honom. Luciano Spaletti, tränare i Inter, sägs se Vidal som sitt huvudmål på transfermarknaden och vill ge honom en nyckelroll i det hårdsatsande Inter.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply