LISTA: Stjärnorna som missar Fotbolls EM

Stjärnorna som missar EM 2016

LISTA: 20 stjärnor som missar EM 2016 i Frankrike

Vilka spelare missar EM 2016? Flera länder floppade totalt i EM-kvalet och därför finns det många spelare som vi inte kommer få se i Frankrike nästa sommar. Bland länderna finns bland annat Holland som alltid har varit titelutmanare samt Serbien, Bosnien och Danmark.

Sverige vann mot Danmark i Playoffen till EM 2016 och är därmed kvalificerade till slutspelet i Frankrike nästa sommar. Erik Hamrén och hans landslag har hamnat i seedningsgrupp 3 tillsammans med Tjeckien, Polen, Rumänien, Slovakien och Ungern och lottningen av EM-gruppspelet kommer att avgöras i mitten av december. Här kan du läsa om de fotbolls-EM 2016 arenor som kommer att användas samt vilka som är Frankrikes största fotbollsarenor. Här kan du se fotbolls EM 2016 spelschema och Sveriges spelschema EM 2016.

Vilka stjärnor missar EM 2016?

Vi på Silly Season Sverige har tidigare gjort flera listor som uppskattats av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av våra mest populära listor som vi rekommenderar. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom vilka de 20 största stjärnorna som missar EM är. Spelarna är inte placerade i någon speciell rangordning. Samtliga bilder kommer från Bildbyrån.

Dusan Tadic, Serbien, Southampton

Dusan Tadic missar EM 2016 i Frankrike

Dusan Tadic är en av spelarna som inte kommer att vara med i EM 2016 i Frankrike. Hans Serbien lyckades inte kvalificera sig till huvudturneringen efter flera dåliga insatser i kvalet. Man fick även poängavdrag efter incidenten i matchen mot Albanien där en drönare flögs in på arenan. Förutom den matchen spelade man bland annat 1-1 mot Armenien och förlorade båda matcherna mot Danmark.

Henrikh Mkhitaryan, Armenien, Borussia Dortmund

Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan missar EM 2016

Borussia Dortmunds stjärna kom sist i gruppen med två poäng på åtta matcher. Poängen kom efter två oavgjorda matcher mot Serbien respektive Danmark när de båda lagen besökte Vazgen Sargsyan-arenan i Yerevan, Armenien.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply