Barcelonas Ivan Rakitic kunde gått till Chelsea

Barcelonas Ivan Rakitic kunde gått till Chelsea

Ivan Rakitic kunde gått till Chelsea

Mittfältaren avslöjar för The Telegraph att han vid 16 års ålder kunde skrivit på för Chelsea, men att han föredrog att stanna i sitt dåvarande lag, Basel.

På lördagskvällen är det dags för en av världens största fotbollsmatcher, El Clásico. Real Madrid tar emot FC Barcelona på Santiago Bernabéu där giganter som Messi och Cristiano Ronaldo ska leda sina lag till tre otroligt viktiga poäng i ligaspelet. En annan spelare som kommer få det hett om öronen är Ivan Rakitic som kommer att spela på Barcelonas mittfält. Kroaten är en av lagets spelmotorer och inför mötet i helgen har han pratat med The Telegraph och berättade att han kunde skriva på för Chelsea.

– Vid denna tiden bestämde jag mig att det var viktigare att ta ett steg i taget och det viktigaste var att vara med min familj. Det må ha varit något som många andra inte hade gjort, men för mig var det helt enkelt det bästa. Jag tänkte att det var viktigt med pengar men samtidigt visste jag att det skulle komma förr eller senare. Det fanns en spelare som gjorde det och idag spelar han i den schweiziska fjärdeligan, berättar den kroatiska mittfältaren för tidningen.

Intresse från Premier League

Chelsea har även på senare tid visat intresse för mittfältaren, detta tillsammans med flera andra klubbar från Premier League. Rakitic ska dock inga ha tankar på att lämna klubben som han kom till 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply