Topp 10: Bäst betalda Bundesligatränarna säsongen 2015/2016

Tränarna som tjänar mest i Bundesliga

Vilka tränare tjänar bäst i Bundesliga? Vilka fotbollstränare har den högsta lönen i Tyskland? Det kan vara intressant att veta, med tanke på att pengarna har börjat rulla in även till Bundesliga. Traditionellt sett är inte Tyskland det rikaste fotbollslandet men de senaste åren har detta börjat förändras, vilket även märks på tränarnas löner. Såklart har ju tyska stormakter som Bayern München och Dortmund mer pengar att lägga ut, men även lag som Hamburg SV och Augsburg värderar och lägger mycket pengar på en kvalitativ tränare. I denna lista ska vi gå igenom vilka 10 tyska lag det är som betalar sina tränare bäst. De kanske inte är bland de som tjänar bäst i världen, men det handlar ändå om mycket pengar och vid liga/cupvinster finns det alltid bonusar att hämta ut.

Bundesligas bäst betalda tränare 2015/2016

I denna lista så kommer vi kolla på vilka tränare i den tyska högsta divisionen som tjänar mest, men det finns även andra intressanta listor att kolla på som Bäst betalda spelarna i Premier League 2015, Bäst betalda tränarna i världen och Bäst betalda damfotbollsspelarna 2015. Skulle någon av dessa listor inte falla dig i smaken kan du alltid hitta fler roliga listor här.

Tränarna med den högsta lönen i Bundesliga – vilka tränare tjänar bäst i Bundesliga?

Vår lista med tränare som tjänar mest i Bundesliga utgår ifrån fotbollstränarnas årslöner som anges i euro.

10. Markus Weinzierl – 1 miljon euro i årslön

Markus Weinzierl  en av de bäst betalda Bundesligatränarna säsongen 2015/2016

Han gjorde FC Augsburg till årets överraskningslag och ledde sin trupp till Europa League. Det före detta Bayern-proffset ska tjäna runt 1 miljon euro om året, något som skulle kunna komma att förhöjas då Weinzierl av och till pratar med större klubbar.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply