TOPP 5: Sommarens dyraste målvakter

TOPP 5: Dyraste målvakterna sommaren 2015

Den 31 augusti stänger transferfönstret för majoriteten av de största ligorna i Europa. I England har man öppet till klockan 18 den 1 september vilket gör att man har lite extra tid på sig när det gäller att värva in eller sälja spelare. Det har dock redan gjorts flera stora och dyra övergångar där några av de har varit målvakter. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de fem dyraste målvakterna som bytt klubb under sommarens transferfönster. Det är framför allt i Premier League och La Liga som det värvats dyra målvakter och nu har vi satt ihop en lista med de målvakter som kostat mest sommaren 2015.

SOMMARENS DYRASTE MÅLVAKTER

Tidigare har vi bland annat gjort listor om de fem bästa spelarna som sålts av Barcelona sedan 20108 saker du inte visste om Sergio Agüero och de mest avskydda lagen i Premier League. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom sommarens dyraste målvakter, häng med!

 

5) Kiko Casilla

BB150503BB348

 

Från Till Summa (£)
Espanyol Real Madrid 4,20 miljoner

 

28-åringen som spelat i Espanyol under de senaste åtta säsongerna lämnade i somras Barcelona-klubben för spel i Real Madrid. Vissa argumenterar för att Kiko Casilla är en direkt ersättare till Iker Casillas medan andra menar att Keylor Navas kommer att ta över startplatsen mellan stolparna.

Hur som helst är han en väldigt bra målvakt som även blivit uttagen till det spanska landslaget vid flera tilfällen.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply