bet365

Juventus allt närmare Cuadrado

Juan Cuadrado lånas ut från Chelsea?

Efter en totalt misslyckad sejour i Chelsea är spelaren nu nära att lånas ut till Serie A och Juventus, detta enligt Sky Sports.

Juan Guillermo Cuadrado kommer allt närmare en utlåning till de regerande Serie A-mästarna Juventus, det rapporterar Sky Sports under lördagseftermiddagen. Enligt tv-stationen ska de båda klubbarna vara överens om en utlåning där Juventus inte kommer ha någon option på att köpa loss colombianen. Något som även tyder på att Cuadrado kommer att lånas ut är köpet av Pedro Rodríguez från FC Barcelona. Spanjoren kommer med största sannolikhet att gå före Cuadrado och en startplats kommer bara längre och längre bort för yttermittfältaren som kom från Fiorentina i vintras.

Rapporter till Sky menar att spelarens agent, Alessandro Lucci ska ha rest till den engelska huvudstaden för att diskutera Cuadrados framtid. Något som dock kan blockera en övergång till Turin-klubben kan vara ett eventuellt köp av Henrik Mkhitaryan, mittfältaren har under en längre tid varit på italienarnas radar och skulle armeniern ansluta till Juventus finns det ingen plats på Cuadrado då spelaren inte har ett EU-pass.

Spelaren har gott om intressanter runt om i Europa och skulle han vilja flytta permanent kommer han inte ha några problem med att hitta en klubb att spela i.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply