Illarramendi kan lånas ut till ligakonkurrent

Asier Illarramnedi kan lämna på lån

Den spanske mittfältarens dagar i Real Madrid är räknade. Det har länge funnits rykte om att Liverpool och Real Sociedad vill köpa honom.

Real Madrids plan börjar bli allt tydligare för hur de vill ha sitt centrala mittfält. Idén var att man skulle ta in Mateo Kovacic och göra sig av med Asier Illarramendi. Klubben ser Kovacic som en efterträdare till nyckelspelaren Luka Modric men har inte lika höga tankar om spanjoren Illarramendi. För Reals del går det dock inte riktigt som man tänkt sig.

Nyligen presenterades Mateo Kovacic som Real Madrid-spelare men ännu har inte Illarramendi lämnat klubben. Intressenterna som sägs vara Liverpool och Real Sociedad ska ha chockad huvudstadsklubben genom att sänka sina bud på mittfältaren. De båda klubbarna vet att Real Madrids klubbledning vill sälja spelaren och försöker därför få honom så billigt som möjligt.

 

Ett lån kan bli lösningen

Nu kommer en ny vändning i jakten på mittfältaren. Real Sociedad ska nämligen även kunna tänka sig att värva mittfältaren på lån, detta enligt Madridbaserade tidningen Marca.

Tidskriften Marca menar på att Real överväger lånebudet men fortfarande helst vill se mittfältaren i Liverpool som erbjudit 145 miljoner kronor för honom. Endast 10 dagar återstår innan fönstret stänger, Illarramendi kan alltså flytta inom en snar framtid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365