Jeahze lämnar Hammarby för en MLS-klubb efter 81 matcher

Jeahze lämnar Hammarby för MLS-klubb
bet365

Mohanad Jeahze lämnar Hammarby. Expressen rapporterar att en överenskommelse mellan MLS-klubben DC United och Hammarby väntas nås idag. Övergångssumman uppskattas ligga runt 7-10 miljoner kronor.

Jeahze hade möjlighet att lämna Hammarby för det turkiska laget Besiktas i somras, men övergången misslyckades eftersom klubbarna inte kunde komma överens om en övergångssumma. Vänsterbacken har även fått erbjudanden från en grekisk klubb under hösten.

MLS-klubbarna har varit intresserade av Jeahze under en längre tid och Expressen rapporterade nyligen att New York City, Austin, Seattle Sounders, DC United och Orlando alla överväger att göra en flytt på Jeahze till deras lag.

Mohana Jeahze lämnar Hammarby – men vart ska han?

Jeahze är på väg att lämna Hammarby för DC United, med en övergångssumma på cirka 7-10 miljoner kronor som båda klubbarna kommit överens om. Det enda som återstår nu är att Jeahze ska fatta sitt beslut.

Om Jeazhe accepterar DC Uniteds erbjudande kommer han att bli en av de bäst betalda ytterbackarna i MLS. Spelaren förväntas fatta ett beslut inom de närmaste veckorna. Mohanad Jeazhe värvades från Mjällby till Hammarby 2020 och har spelat 81 matcher, gjort fem mål och 19 assist.

Jeahze lämnar Hammarby för DC United

Mohanad Jeahze, 25, är Hammarbys vänsterback och lämnar klubben för ett MLS-lag. Han hade möjlighet att lämna förra sommaren för Turkiska Besiktas som spelar i Süper Lig, men överföringen misslyckades.

MLS-klubbar har varit intresserade av Jeahze under en längre tid och Expressen rapporterade nyligen att New York City, Austin, Seattle Sounders, DC United och Orlando alla överväger en flytt. Jeazhe kommer antagligen att lämna Hammarby för DC United dock, med en övergångssumma på cirka 7-10 miljoner kronor som båda klubbarna kommit överens om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply