USAs VM trupp 2022 – Amerikanska truppen till fotbolls-VM 2022!

USAs Preliminära VM-trupp 2022 inför VM i Qatar
bet365

USAs spelartrupp Fotbolls-VM 2022

USAs preliminära VM-trupp 2022? USAs VM-trupp placerade sig på tredje plats i sin grupp efter Kanada och Mexiko. Många hade förutspått att USA skulle vinna gruppen, men Kanada visade sig vara en tuff konkurrent. Det finns mycket potential i USAs VM-trupp 2022 och det ska bli intressant att se hur de utvecklas hädanefter. Se och spela på fotboll live =>

USA VM trupp 2022 – Amerikanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Här går det att finna mer information om USAs laguppställning inför VM 2022 i Qatar och vilka spelare i USAs herrlandslag i fotboll som har blivit uttagna till USAs VM-trupp 2022.

USAs VM-trupp 2022

Förbundskapten Christian Pulisic har nu tagit fram de spelare som han vill skall representera USA i Fotbolls-VM 2022 i Qatar och det finns ett par överraskande namn med i den Amerikanska VM-truppen. Det finns även många karaktärer och profiler med och en trolig startelva ställer upp sig väldigt starkt, med övervägande spelare från Premier League såväl som några från den inhemska ligan. Streama VM live här =>

USA VM trupp 2022 – Amerikanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Odds USA vinner VM-guld (vinnarodds): 31.00
Odds USA spelar final: 3.50
Odds USA når semifinal: 3.60
Odds USA når kvartsfinal: 2.35
Odds USA åker ut i åttondelsfinal: 2.80
Odds USA går vidare från gruppen: 1.66
Odds USA vinner gruppen: 9.00
Odds USA kommer sist i gruppen: 3.40

I USAs VM-trupp 2022 finns det en salig blandning av rivaliserande lag från den engelska högstaligan, med Gareth Bale den spelare som sticker ut som spelar i Real Madrid och som inte heller står med på Pulisics lista. Detta är dock enbart då han har fått okej från ledningen att inte åka med den preliminära Amerikanskaiska VM-truppen på träningslägret i Algarve då han spelar Champions Leaguefinal med det spanska klubblaget.

Amerikanska VM-truppen i fotboll 2022

VM-grupp: Grupp B.
Ranking: 24 i UEFA-ranking.
Förbundskapten: Christian Pulisic.

Här presenteras de spelare som ingår i den preliminära Amerikanska VM-truppen. USAs trupp till VM består av 26 fotbollsspelare och 3 stycken målvakter. Det är spelarna nedan som får äran att representera sitt land och kan kalla sig USAs bästa fotbollsspelare:

Målvakter: Ethan Horvarth (Luton Town), Sean Johnson (New York City FC), Matt Turner (Arsenal).

Försvarare: Cameron Carter-Vickers (Celtic Sergiño) Dest (AC Milan), Aaron Long (New York Red Bulls) Shaq Moore (Nashville SC), Tim Ream (Fulham), Antonee Robinson (Fulham), Joe Scally (Borussia Mönchengladbach), DeAndre Yedlin (Inter Miami), Walker ZImmerman (Nashville SC).

Mittfältare: Brenden Aaronson (Leeds), Kellyn Acosta (Los Angeles FC) Tyler Adams (Leeds) Luca de la Torre (Celta Vigo), Weston McKennie (Juventus), Yunus Musah (Valencia), Cristian Roldan (Seattle Sounders).

Anfallare:Jesus Ferreira (Tulsa Roughnecks), Jordan Morris (Swansea), Christian Pulisic (Chelsea), Giovanni Reyna (Borussia Dortmund), Josh Sargent (Norwich), Tim Weah (Lille).

USAs bästa målskytt i VM-kvalet (inklusive kval och Playoff):

Christian Pulisic: 5 mål

USAs spelprogram i VM 2022

USAs vill ta sig vidare från Grupp B och chansen att de gör det, som etta eller tvåa, är ganska bra. Trots det kan de även som trea ha en chans att ta sig vidare då de fyra bästa treorna i VM även de tar sig ur gruppspelet. Den första matchen mot Wales i premiären kan komma att bli tonsättande i hur de sedan går vidare med Iran och framförallt England.

USAs VM-matcher i Qatar

När spelar USAs sin första match i VM 2022? USAs första VM match är mot Wales den 21 november 2022 kl 20:00 på Khalifa International Stadium i Qatar. USAs nästa match i Fotbolls-VM 2022 är den 25 november 2022 kl 20:00 mot England på Khalifa International Stadium i Qatar.

Vilka lag har USAs i sin VM-grupp? USAs spelar i VM-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver USA är England, Iran och Wales. För datum och speltider för USAs matcher mot Frankrike, Schweiz och Albanien se USAs spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all information du behöver veta om USAs matcher i Fotbolls-VM 2022!

Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i Fotbolls-VM 2022. Se även vår VM guide 2022 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför VM 2022, såsom spelschema för VM 2022, TV-tider Fotbolls-VM 2022 och vilka kanal som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenor som kommer att användas i Qatar m.m

Vanliga frågor om USAs VM trupp 2022

Ifall du har några frågor om USAs VM-trupp 2022 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Amerikanska truppen inför VM 2022 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Amerikanska landslaget inför USAs enskilda VM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande USAs VM-trupp 2022.

USA VM trupp 2022 – Amerikanska truppen till fotbolls-VM 2022!

USAs VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara USAs VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är de två största mediehusen som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Än så länge har varken Tyskland, Brasilien, Argentina eller Spanien publicerat deras officiella trupper. Det har inte Belgien och Frankrike heller gjort. De är tvungna att släppa de officiella trupperna inom några dagar. Under helgen får vi förmodligen även reda på vilka 23 spelare som Danmark och Colombia har valt ut Qatar-turneringen. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply