Spansk media: Antonie Griezmann kan göra förbjuden övergång till Real Madrid

Griezmann på väg till Manchester United – men kan lämna för Real Madrid till sommaren

Atletico Madrids storstjärna Antonie Griezmann har under hela säsongen ryktats gå till Manchester United under sommarens transferfönster. Nu har dock en annan klubb blandat in sig i kampen. Den spanska sportsajten Don Balon skriver att Real Madrid gör seriösa anbud på den franske anfallaren.

En av La Ligas allra största stjärnor just nu heter Antonie Griezmann. Storanfallaren i Atletico Madrid har gjort några riktigt bra säsonger i klubben och är i dagsläget en av de största anledningarna till att den spanska huvudstadsklubben orkar hålla uppe sin höga nivå säsong efter säsong.

Dock kan hans dagar vara räknade i klubben. För som tidigare nämnt har Manchester United uppgetts, under en längre tid, vara fransmannens nya klubbadress.

Kan lämna för lokalkonkurrenten

SE ÄVEN: Det skulle Griezmann tjäna i Real Madrid

Att Griezmann lämnar är enligt många källor klart, frågan är bara var han spelar nästa säsong. För faktum är att det inte är säkert att han lämnar Madrid, även om han kommer att säljas från Atletico. För enligt den spanska sajten Don Balon är Real Madrid nu benägna att köpa loss honom.

Los Blancos kan betala en miljard kronor för superstjärnan, och pengarna väntas finansieras med en försäljning av Gareth Bale.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply