Uppgifter: Pierre-Emerick Aubameyang överväger bud från Kina

Uppgifter: Pierre-Emerick Aubameyang överväger bud från Kina

Aubameyang kan dissa PSG och United

Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang har en osäker framtid framför sig, då han har gjort klart att han vill lämna Dortmund, med Real Madrid, Paris Saint-Germain och Manchester United intresserade, men nu uppger rapporter att han kan lämna för Kina.

Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang är en jagad man och klubbar över hela världen är intresserade av honom och vart han kan komma att hamna härnäst. Aubameyang gjorde tidigt klart att han var intresserad av att gå till Real Madrid, men den spanska storklubben har inte kastat sig över anfallaren med öppna armar, och andra klubbar så som Paris Saint-Germain och Manchester United har nu sett sina chanser med anfallaren. Både PSG:s lönelista och Uniteds lönelista är stora och starka nog för att kunna göra Aubameyang nöjd och ge honom en hög lön.

Men enligt de senaste uppgifterna kan Aubameyang nu ha vänt blickarna åt ett annat håll, nämligen Kina. Enligt uppgifter till den franska tidningen L’Equipe så håller den gabonske anfallaren på att överväga ett erbjudande som skall ha kommit in från Tianjin Quanjian, som spelar i den kinesiska högstaligan, och som kan göra Aubameyang mycket rik. En flytt till Quanjian och den kinesiska superligan skulle innebära att han blir en av världens rikaste fotbollsspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply