Real Madrid kan sälja Gareth Bale till Manchester United

Los Blancos vill sälja Bale – och köpa Antonie Griezmann

Som vanligt ryktas det mycket kring Real Madrids kommande köp och försäljningar av toppspelarna. Det senaste ryktet i raden är att den spanska giganten är villiga att sälja sin superstjärna Gareth Bale för att kunna köpa in storstjärnan Antonie Griezmann från lokalrivalen Atletico Madrid.

Real Madrid går mot ännu en lysande säsong. De har med några omgångar kvar av den spanska ligan allt i egna händer och kan ta sin första La Liga-titel på flera säsong. Dessutom har man gått som tåget och kan i början av juni ta klubbens tredje Champions League-titel på fyra säsonger, och framför allt bli den första klubben någonsin att försvara en CL-titel.

Behöver nya stjärnor – direkt

SE ÄVEN: Det tjänar storstjärnorna i Real Madrid

Trots de övertygande resultaten har inte spelet alltid övertygat. Framför allt kommer Real Madrid att leta efter en ny målvakt under sommaren, vilket verkar sluta i att David De Gea värvas in. Men den spanska huvudstadsklubben vill även få in kraft för att göra mål.

Då kan det hända att Real Madrid köper Atleticos Antonie Griezmann. För att klara av det, nämligen att betala över en miljard kronor, verkar nu Madrid-laget sälja en av sina största superstjärnor.

Den skadedrabbade Gareth Bale ska enligt spanska Don Balon vara aktuell för en flytt till Manchester United, som även de försöker köpa den franske storstjärnan Antonie Griezmann.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply