bet365

Uppgifter: Tottenham jagar Dani Alves

Uppgifter: Tottenham jagar Dani Alves

Londonklubben vill åt brassen

Enligt uppgifter är Tottenham beredda att värva Juventus högerback Dani Alves, som nyligen gjorde en strålande insats i Juventus Champions League-möte med Monaco och skickade dem vidare till final, och de vill ha brassen på ett tvåårskontrakt.

Tottenham står inför en upptagen sommar. De har lyckats säkra sin andraplats i ligan och är därmed garanterade Champions League-spel. Nu gäller det istället att vända blickarna framåt mot sommarens transferfönster och den stora utmaningen i att värva rätt spelare. Med kvalificering till Europas största turnering har de lockbete som de hoppas kan hjälpa i jakten på de stora stjärnorna och signaturerna.

En spelare som Londonklubben sägs ha sina ögon på är Juventus Dani Alves, detta rapporterar Yahoo via Goal. Det sägs att Tottenhams högerback Kyle Walker kommer att lämna klubben till sommaren och efter att ha blivit bortprioriterad i ett antal viktiga matcher har detta skvaller enbart intensifierats. Därtill har storklubbar som Manchester City visat intresse för att värva Walker, och det ser ut som en stor möjlighet att engelsmannen lämnar Tottenhams lönelista till sommaren.

Alves står på ett kontrakt med Juventus som räcker ytterligare ett år, med möjlighet till ett års förlängning, och Tottenham är beredda att erbjuda brasilianaren ett kontrakt som sträcker sig två år framåt i tiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply