Uppgifter: Neymar missar träning för PSG-förhandlingar

Uppgifter: Neymar missar träning för PSG-förhandlingar

Har berättat för lagkamraterna

Enligt nya uppgifter skall Barcelonas Neymar ha talat med sina lagkamrater under onsdagen och berättat att han vill lämna den spanska storklubben, och skall ha fått godkänt av tränare Ernesto Valverde att missa träningen för att reda ut sin framtid.

Cirkusen kring Neymars framtid är numera en utdragen historia. FC Barcelonas stjärnanfallare har nu länge ryktats vara på väg bort från klubben, men inget konkret har framkommit. Den brasilianske yttern sägs vara intresserad av att byta miljö och har sedan en tid tillbaka kopplats ihop med en flytt till Paris Saint-Germain. Den franska toppklubben skall vara beredda att betala Neymars saftiga utköpsklausul på 198 miljoner pund, vilket skulle göra honom till den utan tvekan dyraste fotbollsspelaren i historien.

Nya uppgifter gör nu gällande att Neymar har fått tillstånd av tränare Ernesto Valverde att missa dagens träning för att se till att reda ut sin framtid, detta rapporterar bland annat BBC. Neymar skall ha kommit till träningen precis som vanligt, men enbart stannat för att berätta för sina lagkamrater att han lämnar Barcelona för PSG, enligt uppgifter.

Den brasilianska anfallsstjärnan sägs ha en lön på 650 000 pund i veckan att vänta om han går till PSG.

Neymar, som kom till klubben 2013 från brasilianska Santos och skrev på ett nytt femårskontrakt med den katalanska toppklubben så sent som 2016, har vunnit La Liga två gånger, Copa del Rey tre gånger och Champions League en gång tillsammans med Barca.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply