Uppgifter: Angel Di Maria till Barcelona

Uppgifter: Angel Di Maria till Barcelona

Kan gå i en bytesaffär med Neymar

En flytt för Barcelonas Neymar till Paris Saint-Germain ser ut att komma allt närmare, och Barcelona har erbjuDits en eller flera spelare i övergången för att undvika skattekostnader, och den katalanska storklubben sägs se Angel Di Maria som en möjlig värvning.

Det ser ut som att Barcelona kommer behöva släppa taget om Neymar, då den brasilianska stjärnanfallaren vill lämna klubben. Neymar sägs komma att gå till Paris Saint-Germain, som är villiga att utlösa brassens utköpsklausul på dryga 198 miljoner pund.

Den spanska tidningen Mundo Deportivo rapporterar nu att PSG, för att undvika enorma skattekostnader, kan tänka sig att erbjuda en eller flera PSG-spelare till Barcelona, i utbyte mot Neymar. Det skall röra sig om Marco Verratti, Julian Draxler, Adrian Rabiot eller Angel Di Maria som intresserar katalanerna. PSG skall inte vara särskilt intresserade av att låta någon av deras toppspelare lämna, speciellt inte de som ses som unga och lovande topprospekt, men i denna kompott sägs Di Maria vara den som är troligast att få lämna. Barca har tidigare visat stort intresse för Verratti, likt Manchester United, men PSG har hållit hårt fast i den italienske mittfältaren.

Barcelona skall redan ha kontakt den argentinske stjärnan, som sägs vara intresserad av en flytt och att ansluta till sin landsman Lionel Messi. Detta trots hans förflutna hos Barcas värsta rivaler Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply