Neymar detaljer från att lämna Barcelona i sommar

Neymar detaljer från att lämna Barcelona i sommar

Neymar lämnar Barcelona PSG

Den franska huvudstadsklubben kommer betala spelarens utköpsklausul på 222 miljoner euro. Neymar ska redan ha meddelat sin flytt.

Det finns ingen återvändo. Neymar kommer lämna Barcelona när PSG betalar spelarens utköpsklausul den kommande veckan. Så ska brasilianaren informerat sina lagkamrater under fredagskvällen. Efter att ha rykt ihop med Nélson Semedo under en träning för ett par dagar sen har förhandlingarna eskalerat och nu återstår det endast några dagar innan Neymar lämnar Barcelona och skriver på för Paris Saint-Germain.

För endast några dagar sen ska spelarens innersta krets varit övertygade om att superstjärnan stannar på Camp Nou men under de senaste dagarna har de inte varit lika övertygade.

Neymar detaljer från att lämna Barcelona i sommar

Klubbledningen antar att Neymar lämnar

Det har svängt snabbt när det kommer till Neymars vara eller icke vara. Klubbledningen ska tidigare ha varit övertygade om att Neymar stannar i La Liga även nästa säsong men nu ska även klubbens president Josep María Bartomeu ha ändrat uppfattning. I Barcelona-lägret sägs man vara inställda på att spelaren lämnar, utan att ha blivit meddelade.

Neymar sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 och har en utköpsklausul på 222 miljoner euro. En summa som PSG kommer betala inom den kommande veckan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i FC Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply