Zinedine Zidane: ”Vi tänker inte på 0-4-förlusten”

Zinedine Zidane vädjar till sitt Real Madrid att se upp för Roma

Zinedine Zidane har lagt historien bakom sig

Real Madrid åkte i höstas på en förnedrande förlust mot Barcelona på Santiago Bernabéu-stadion. Men Zinedine Zidane menar att man inte diskuterat förlusten inför kvällens drabbning. 

– Varje match är annorlunda, vi har inte pratat om den matchen, säger Zidane enligt Football Espana. 

Det var en riktig uppvisning vi fick se när Barcelona totalt körde över ärkerivalen Real Madrid under säsongens första el Clásico. Matchen slutade 4-0, men siffrorna hade kunnat bli betydligt större i en match där Madridlaget knappt fick låna bollen. Det borde rimligtvis därför vara en match som lämnat djupa sår i Real Madrid-lägret, men enligt klubbens nye tränare Zinedine Zidane har det inte funnits någon anledning att älta förlusten inför kvällens match mellan FC Barcelona och Real Madrid och framförallt mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.

– Vi har inte ens pratat om den förlusten. Spelarna vet exakt vad som hände, men nu är det en annan match. Varje match är annorlunda och detta är en match som vi vill vinna, säger Zinedine Zidane enligt Football Espana.

Fransmannen förnekar dock inte att han själv tittat på matchen i efterhand.

– Jag har sett den eftersom jag alltid analyserar våra matcher, men jag har inte pratat om den med våra spelare.

”Vi är i bra form”

Den forne Real Madrid-mittfältaren tror att hans lag har goda chanser att vinna matchen. Han menar att lagets uppåtgående form talar för det.

– Vi är i bra form och måste ta var på det. Det finns många olika personligheter i det här laget och killarna har förberett sig väl, säger Zidane.

Inför kvällens el Clásico på Santiago Bernabéu

FC Barcelona tar emot Real Madrid på Bernabéu-stadion i Madrid idag. Avspark är kl. 20:30 och matchen visas på kanal Viasat Fotboll och Viaplay. Du kan även kan se Barcelona Real Madrid live stream och streaming gratis på flera olika sätt. Registrera dig hos Unibet eller bet365, sätt in 100 kr och njut sedan av Barca vs Real gratis!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply