Arsene Wenger: ”Alexis Sanchez och Mesut Özil vill förlänga”

bet365

Arsene Wenger uttalar sig om stjärnornas framtid

Arsene Wenger tror att både Alexis Sanchez och Mesut Özil kommer förlänga sina kontrakt med Arsenal, trots att både ryktats vara på väg bort från klubben. 

– Jag är säker på att båda vill stanna, säger Arsene Wenger enligt Daily Star. 

Ligatiteln har sett ut att glida Arsenal ur händerna under vintern, just nu har Londonlaget både Tottenham och Leicester flera poäng framför sig i tabellen. Tabelläget har gjort att framför allt Londonklubbens assistkung Mesut Özil har uppgetts vara missnöjd med situationen, och eventuellt övervägt en flytt till sommaren. Barcelona och hans förra klubb Real Madrid har enligt uppgifter visat intresse för tysken. Även Alexis Sanchez har ryktats vara på väg bort, där har bland annat Londonkonkurrenten Chelsea uppgetts vara intresserade.

”Jag är inte orolig”

Men Arsenals tränare Arsene Wenger verkar inte vara oroliga för att tappa sina guldklimpar. Båda har två år kvar på sitt kontrakt, och fransmannen tror att Arsenal så småningom kommer förlänga med stjärnorna.

– Jag är säker på att båda är och glada och vill stanna i klubben. De har två år kvar på sitt kontrakt, säger Wenger enligt Daily Star och fortsätter.

– När jag pratar med dem är de glada och de vill förlänga sina kontrakt så jag är inte orolig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply