Uppgifter: Arsenal budar på Andriy Yarmolenko

Uppgifter: Arsenal budar på Andriy Yarmolenko

Arsenal vill köpa loss Andriy Yarmolenko

Enligt uppgifter till The Sun ska Arsenals klubbledning bestämt sig för att försöka köpa loss Andriy Yarmolenko från Dynamo Kiev i sommar.

Vid 26 års ålder anses Andriy Yarmolenko vara en av de bästa fotbollsspelarna i Ukraina. Yarmolenko har under en längre tid jagats av flera storklubbar runt om i Europa och nu sägs spelaren vara överens med klubben om att lämna i sommar. Det är brittiska The Sun som skriver att Arsenal vill värva spelaren som vid 26 års ålder ser ut att hamna i Premier League. Det är inte bara Arsene Wenger som är intresserad av spelaren, Även Everton ska vara med i kampen om att köpa loss spelaren då Romelu Lukaku kan komma att lämna under sommarens transferfönster.

Inget lag sägs ha kommit längre i processen än något annat men från Anfield ska ett bud på 31,2 miljoner euro till den ukrainska huvudstaden.

”Går hellre till Everton än Barcelona”

För drygt två månader sen berättade Andriy Yarmolenko själv enligt Daily Mirror att han hellre går till en mindre klubb för att få speltid än att flytta till en av största i Europa.

– Jag föredrar att spela för Everton än för Barcelona. Självklart man kan flytta till Barcelona, ta en selfie med Lionel Messi, posta den på Instagram och få en miljoner likes och vara nöjd över det, men jag är inte den typen av människa. För mig är det viktigaste att spela matcher, annars har jag ingen annan stans att få ut min energi, min familj skulle bli galen, säger 26-åringen som för tillfället spelar i Dynamo Kiev.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply