Juventus överens med Edinson Cavani

Edinson Cavani högst upp på Juventus önskelista
bet365

Edinson Cavani uppges lämna för Juventus

Edinson Cavani är på väg att lämna Paris Saint-Germain, det skriver Tuttosport idag som menar att uruguayanen är överens med Serie A-giganten Juventus om ett kontrakt. 

Paris Saint-Germain ser ut att tappa flera av sina anfallare i sommar. Zlatan Ibrahimovic har ett utgående kontrakt och har flitigt kopplats ihop med en flytt till Premier League. Svenskens eventuella flytt ser dock inte ut att hindra anfallskollegan Edinson Cavani från att också lämna klubben. Enligt italienska Tuttosport är 29-åringen överens med Juventus om en flytt till sommaren.

Träffades i samband med CL-match

Enligt den italienska tidningen, som basunerade ut nyheten på sina förstasida i morses, ska Turinklubben ha träffat anfallarens representanter i London i samband med att Paris Saint-Germain slog ut Chelsea ur Champions League. Väl  på plats ska man ha kommit överens om ett tre-årskontrakt värt 5,5 miljoner per år plus eventuella bonusar.

Kruxet för Juventus är att klubben fortfarande inte är överens med Paris Saint-Germain, som uppges kräva 40 miljoner euro för sin anfallare. Det återstår att se om Serie A-klubben är beredda att betala den summan.

Edinson Cavani kom till Paris Saint-Germain från italienska Napoli 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365