Uppgifter: Så ska Barcelona värva Philippe Coutinho

bet365

Uppgifter: Så ska Barcelona värva Philippe Coutinho

Erbjuder Arda Turan i utbyte

Barcelona fortsätter att jaga Philippe Coutinho. För att få Liverpool att släppa sin stjärna erbjuder spanjorerna Arda Turan i utbyte, rapporterar Transfermarketweb.

Under sommaren så verkade det länge som att Philippe Coutinho skulle lämna Liverpool för Barcelona. Det ryktades om att brasilianaren ville flytta till Camp Nou, men en övergång blev aldrig av. Den spanska klubben har dock inte gett upp hoppet om att värva 25-åringen. I januari kommer Barca att försöka övertala Liverpool att släppa spelaren. De hoppas att kunna göra så genom att erbjuda Arda Turan i utbyte, skriver Transfermarketweb.

Turan har inte lyckat slå sig in i startelvan sedan han anlände till Barcelona i januari 2016. Därför hoppas spanjorerna att de kan bli av med spelaren genom att använda honom för att värva Coutinho.

Samtidigt sägs det att Liverpool är mer sugna på att släppa Coutinho om de får en spelare, och inte bara pengar, i utbyte. Därför är det möjligt att den här affären går igenom.

Så ska Barcelona värva Premier League-stjärnan

Händelserikt

Det händer mycket i Barcelona just nu. Flera spelare ryktas vara på väg både in och ut ur klubben. De som ryktas vara på väg in, förutom Coutinho, är Marco Verratti och Julian Weigl. Samtidigt uppges det att både Ivan Rakitic och Paco Alcácer är på väg bort. Den första kopplas ihop med Manchester United och den andra är sugen på att flytta till Southampton.

Fler heta transferrykten

Uppgifter: Så ska Barcelona värva Philippe Coutinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply