RYKTET: Manchester United jagar Harry Kane

RYKTET: Manchester United jagar Harry Kane

Manchester United vill värva Tottenhams anfallare

Det här kan bli en av de största övergångarna i Premier Leagues historia. Manchester United jagar Harry Kane, uppger Transfermarketweb.

Manchester United har inlett starkt i både Premier League och Champions League. Klubben ligger tvåa i den inhemska ligan och har vunnit båda sina matcher hittills i Europaspelet. För att se till att framtiden blir lika lyckad vill föreningen värva in flera nya spelare. Tidigare under veckan ryktades det om att United siktar in sig på Ivan Rakitic. I dag har ett annat rykte börjat cirkulera på Old TraffordManchesterklubben vill värva Harry Kane från Tottenham, skriver Transfermarketweb.

José Mourinho uppges vara inställd på att locka till sig anfallaren. Att han redan har Romelu Lukaku, och snart Zlatan Ibrahimović, till sitt förfogande ser tränaren inte som ett problem. Portugisen vill ha så många alternativ som möjligt på anfallspositionen.

RYKTET: Manchester United jagar Harry Kane

Jakten fortsätter

Trots att Tottenham inte vill sälja Kane så fortsätter jakten på anfallaren. Förutom United så talas det även om att Real Madrid siktar in sig på engelsmannen.

För att någon av klubbarna ska lyckas med att värva Kane så kommer de behöva komma med ett storbud. Tottenham sägs vilja ha minst 185 miljoner euro för att ens överväga att släppa 24-åringen.

Sedan 2004

Kane har tillhört Tottenham sedan år 2004, då han var nio år gammal. Han debuterade för klubbens A-lag i en Europa League-match i augusti 2011. Det stora genombrottet kom dock under säsongen 2014-2015. Sedan dess har anfallaren utvecklats till en av Premier Leagues bästa spelare.

Efter över 13 år i Tottenham så kan Kane vara på väg att lämna föreningen. I så fall återstår det att se var han hamnar.

RYKTET: Manchester United jagar Harry Kane

Andra heta transferrykten

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply