Manchester City planerar nytt bud på Alexis Sánchez

Manchester City planerar nytt bud på Alexis Sánchez

Alexis Sánchez flyttar till Manchester City?

Manchester City vägrar att ge upp hoppet om Alexis Sánchez. De planerar att lägga ett nytt bud på Arsenalspelaren, skriver Transfermarketweb.

I somras verkade som att Alexis Sánchez var på väg till Manchester City. Övergången stoppades dock av Arsenal, som misslyckades med att värva in en ersättare. Efter det så har City inte gett upp hoppet om att locka till sig chilenaren. I vinter kommer klubben att göra ett nytt försök. Då kommer Premier League-ledarna att lägga ett nytt bud på 28-åringen, enligt Transfermarketweb.

Den här gången kommer de ljusblå att komma med ett lägre bud än det som föreningen erbjöd i somras. Då var City villiga att spendera 60 miljoner pund på spelaren. I vinter kommer det att vara endast ett halvår kvar på Sánchez kontrakt med Arsenal, vilket gör så att Manchesterklubben värderar honom till ett lägre pris. De ryktas erbjud omkring 20 miljoner pund för sydamerikanen.

Det återstår att se om Arsenal skulle acceptera en sådan prissänkning. Om klubben inte väljer att sälja Sánchez i januari kan han lämna gratis under sommaren.

Manchester City planerar nytt bud på Alexis Sánchez

Sedan 2014

Sánchez har spelat för Arsenal sedan juli 2014. Under sin tid i föreningen har han vunnit FA-cupen två gånger. Efter över tre år på Emirates Stadium så talar det mesta för att stjärnans tid i klubben är över.

Tidigare under karriären har chilenaren spelat för bland annat BarcelonaUdinese och River Plate.

FLER HETA TRANSFERRYKTEN

Manchester City planerar nytt bud på Alexis Sánchez

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply