City med nytt bud för att köpa loss Alexis Sánchez

City med nytt bud för att köpa loss Alexis Sánchez

Alexis Sánchez närmar sig Manchester City

Enligt brittisk media har Manchester City kommit med ett nytt bud för att försöka köpa loss Alexis Sánchez. Vad Arsenal har för planer är fortfarande oklart.

Alexis Sánchez framtid på Emirates Stadium är fortfarande oklar. Spelaren som under en längre tid sägs vara villig att lämna den engelska huvudstadsklubben för spel på annat håll sägs inte vara nöjd med situationen i Arsenal, något som gör att han kan lämna klubben i dagarna.

Det är ingen hemlighet att Alexis Sánchez inte trivs i Arsenal. Efter den gångna säsongen stod det klart att det inte blev något spel i UEFA Champions League 2017/2018. Detta samtidigt som Arsenal inte tänkt göra några storsatsningar när det kommer till transfermarknaden. Tidigare i somras värvade man in Alexandre Lacazette, ett köp som inte ska ha varit övertygande för Sánchez som efter helgens utskåpning på Anfield nu ska ha lämnat in en transfer request.

Det fattas dock inte erbjudanden för chilenaren som endast har ett år kvar på kontraktet med Arsenal. Under en längre tid har framför allt Manchester City visat intresse för spelaren och nu ska man ha presenterat ett nytt bud för att försöka knyta till sig Arsenals storstjärna.

City med nytt bud för att köpa loss Alexis Sánchez

Erbjuder 70 miljoner euro plus Raheem Sterling

Det senaste budet som Manchester City ska ha skickat till Arsenal ska ha fått Gunners att se över en möjlig affär. City med Pep Guardiola i spetsen ska nämligen ha erbjudit 70 miljoner euro plus en övergång för Raheem Sterling i motsatt riktning.

Arsenal sägs inte vara speciellt intresserade av att sälja Sánchez men då spelaren endast har ett år kvar på kontraktet kan det komma att bli så.

City med nytt bud för att köpa loss Alexis Sánchez
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply