Manchester United siktar in sig på Ivan Rakitic

Manchester United siktar in sig på Ivan Rakitic

Ivan Rakitic kan förstärka United

Enligt uppgifter i spansk press kan Barcelonas mittfältare Ivan Rakitic flytta till Manchester United under det kommande transferfönster.

Ivan Rakitic är en spelare som under flera år jagats av engelska storklubbar. Allt från Manchester City och Chelsea till Manchester United har tidigare visat intresse för den kroatiske mittfältsstjärnan och nu sägs den sistnämnda klubben vilja göra ett nytt försök. Enligt uppgifter i spansk press vill Jose Mourinho gärna se 29-åringen i den röda tröjan och United kommer inom kort höra av sig till Barcelona för en eventuell affär.

Manchester United siktar in sig på Ivan Rakitic

Det är Diario GOL som kommer med uppgifter om att The Red Devils vill värva Rakitic som spelat i den spanska storklubben sedan sommaren 2014. Rakitic som tidigare spelat i både Schalke 04 och Sevilla sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021. Spelarens utköpsklausul ligger på 125 miljoner euro då han förlängde så sent som i mars månad tidigare i år, det är oklart hur mycket United ska vara beredda att betala för spelaren som Barcelona inte ska vara speciellt intresserade att sälja.

I nästa omgång av Premier League ställs Manchester United mot Liverpool samtidigt som Barcelona spelar mot Atletico Madrid i La Liga.

SE ÄVEN: Barcelona löner och kontrakt 2017/2018

Manchester United siktar in sig på Ivan Rakitic
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply