Uppgifter: Pogba erbjuden till FC Barcelona

Uppgifter: Pogba erbjuden till FC Barcelona

Raiola erbjuder Pogba till Barcelona

Enligt spansk press ska Paul Pogba blivit erbjuden till FC Barcelona på nytt under sommaren. Detta av agenten Mino Raiola.

Paul Pogba lämnade Juventus för spel i Manchester United sommaren 2016. Han blev då världens dyraste fotbollsspelare och en av de fotbollsspelare som tjänar mest. Tiden på Old Trafford har inte varit helt problemfri för fransmannen och vid flertalet tillfällen tidigare ska han ha tänkt på en flytt från de brittiska öarna. Det har pratats om allt från Paris Saint-GermainReal Madrid samt en flytt tillbaka till Juventus. Något som även varit på tapeten är en flytt till FC Barcelona. Redan förra sommaren erbjöd agenten Mino Raiola spelaren till de spanska giganterna och nu har ryktena dragit igång på nytt.

Det är den spanska tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter att Mino Raiola erbjudit Paul Pogba till FC Barcelona för en flytt under sommaren. Det är oklart hur mycket en prislapp skulle komma att lägga på men det mesta tyder på runt 150 miljoner euro.

En av anledningarna till att Pogba kan komma att lämna The Red Devils är då han inte sägs komma överens med Jose Mourinho. Samtidigt kommer även rapporter om att Pogba vill ha en högre lön men att klubbledningen inte ska vara speciellt sugna på att förbättra kontraktet. Detta då han redan är en av de bäst betalda fotbollspelarna i världen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365