Liverpool närmar sig Fekir

Liverpool närmar sig Fekir

Många klubbar ute efter Fekir

Lyon-spelaren Nabil Fekir är het ute på den europeiska kontinenten. Många klubb vill värva honom, och bland annat väntas det bli en engelsk dragkamp.

Den offensiva mittfältaren Nabil Fekir gjorde det bra under förra säsongen i franska Ligue 1 och väntas nu hamna i en annan klubb. Men frågan är dock var 24-åringen kommer att gå.

För det handlar nämligen om att flera klubbar är intresserade av spelaren. Sedan tidigare har Liverpool varit intresserade. Men det är inte den enda klubben. För samtidigt pratas det om att Manchester United ännu en gång ska vara intresserade av spelaren. Det väntas därför bli ett jämt race mellan Liverpool och Manchester-laget. Eller kanske fler klubbar?

Kan gå till La Liga

SE OCKSÅ: Jonas Jerebko lön

Men även om flera storklubbar uppges jaga honom så är det ju alltså Liverpool som verkar vara närmast. Ett tag var det praktiskt taget officiellt. Dock dementerades uppgifterna, och Merseyside-klubben får istället försöka på nytt.

För Nabil Fekir, som kommer spela VM-finalen 2018 idag, är dock fortsatt het på marknaden. Och Premier League-laget, tillsammans med många andra lag, kommer garnaterat göra vad de kan för att få fransmannens signatur. Vi får se vilken klubb det blir tillslut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply