Uppgifter: Daley Blind lämnar United för spel i Ajax

bet365
Uppgifter: Daley Blind lämnar United för spel i Ajax

Daley Blind till Ajax i sommar

Holländaren som inte lyckats ta en startplats under sin tid på Old Trafford ser nu ut att ha gjort sin sista match i tröjan. Detta då en flytt till Ajax är nära.

Det har inte varit någon lätt period för Daley Blind Manchester United. Försvararen har inte lyckats ta en startplats och under Jose Mourinho har det inte blivit många minuter under den senaste säsongen. Redan den gångna säsongen pratades det om att Blind skulle vara på väg att lämna The Red Devils men så blev inte fallet. Nu ser en flytt istället ut att bli av inom de kommande dagarna. Enligt brittiska medier ska United nämligen vara överens med Ajax om en flytt för spelaren.

Det är BBC som rapporterar att de båda klubbarna kommit överens om en övergång. Ajax sägs betala 15 miljoner euro för Blinds tjänster och en affär kan komma att bli klar under de kommande dagarna.

Blind kom till klubbar då Louis van Gaal var tränare men efter att Jose Mourinho tagit över tränarposten har det inte gått lika bra. Hans kontrakt med Manchester United sträcker sig till och med sommaren 2019 med option på ytterligare ett år.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply