Speltips Frankrike Kroatien – odds tips Frankrike Kroatien, Fotbolls VM 2018!

bet365
Speltips Frankrike Kroatien

Speltips på Frankrike Kroatien speltips VM 2018

Speltips Frankrike Kroatien odds VM 2018? Här hittar du speltips på Frankrike vs Kroatien odds inför slutspelet i fotbolls VM 2018! Frankrike Kroatien. Det är äntligen dags för VM finalen 2018. För er som vill se världens kanske mest intressanta match i fotboll så är det nu dags för Frankrike mot Kroatien i VM-finalen 2018. Spela på matchen till bäst odds =>

Frankrike och Kroatien kommer att spelas på Luzhniki Stadion i Moskva. För er som vill se vilken tid VM finalen 2018 spelas så går det att hitta här, och även mer information.

Speltips Frankrike Kroatien - odds tips Frankrike Kroatien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Frankrike Kroatien Odds

När det kommer till denna match Frankrike vs Kroatien så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Frankrike vs Kroatien. Frankrike – Kroatien är den sista matchen i finalen till VM 2018. Vilket lag kommer att få lyfta trofén? Här är odds tips och bästa odds inför Frankrike vs Kroatien matchen:

Speltips Frankrike Kroatien & odds tips 1X2

Odds Frankrike vs Kroatien 1X2 Frankrike (1) Oavgjort (X) Kroatien (2)
Frankrike Kroatien (1X2): 1,92 3,30 4,75
Förhöjt odds LeoVegas (1), omsättningsfritt: 10,00
Förhöjt odds betfair (1 & 2): 10,00 30,00
1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
1X 12 2X
Frankrike Kroatien (1X, 12, 2X) 1,21 1,36 1,93
Odds på att Frankrike vinner VM: 1,45
Odds på att Kroatien vinner VM: 2,85
Speltips Frankrike Kroatien odds mål JA NEJ
Odds båda lagen gör mål: 2,43 1,55
Odds Över/Under 2,5 mål: Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,80 1,46

Speltips Frankrike Kroatien

Spelbolagen Mobilebet och Comeon menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Kroatien som Frankrike har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Frankrike (1,92) och Kroatien (4,75) visar att Frankrike är favoriter att vinna den här finalen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Frankrike eller Kroatien. Det mesta tyder på att det blir en jämn match, men att Frankrike kommer styra aningen. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Frankrike Kroatien? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Frankrike Kroatien att vinna matchen.

Vårt speltips inför Frankrike Kroatien + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Frankrike – Kroatien är en vinst för Frankrike (1,92), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,46). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Frankrike och Kroatien är två lag är bra defensivt.

Det här är två troliga tips, så följ gärna de om ni känner er manade.

Speltips Frankrike Kroatien - odds tips Frankrike Kroatien, Fotbolls VM 2018!

Frankrike vs Kroatien odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och visa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Frankrikes VM trupp och Kroatiens VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den Frankrikeanska VM-truppen eller den Kroatienanska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Frankrike och Kroatien att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds vinnare VM Odds
Odds Frankrike att vinna VM: 1,25
Odds Kroatien att vinna VM: 6,75

Det är äntligen dags för att kora det bästa laget i hela världen. Av alla de 32 landslagen som finns kvar så finns det bara två lag kvar. Det här är Frankrike och Kroatien. Just fransmännen var tippade att gå långt, men kroaterna har överraskat desto mer.

Vi förväntar oss en jämn match där Frankrike troligtvis kommer att bestämma matchbilden. Men det här är ett Kroatien som gång efter annat visat moral då de vunnit åttondelsfinal och kvarten på straffar, och semin mot England efter förlängning.

Frankrike Kroatien odds 15 juli 2018

Odds Frankrike – Kroatien? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Frankrike och KroatienLuzhniki Moskvaion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är en final i VM.

Vill du tippa på att Frankrike vinner mot Kroatien är oddset 1,92 gånger pengarna. Ifall du spela på Kroatien som vinnare är det oddset 4,75 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.30 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds Frankrike vs Kroatien 1X2 Frankrike (1) Oavgjort (X) Kroatien (2)
Frankrike Kroatien (1X2): 1,92 3,30 4,75
Förhöjt odds LeoVegas (1), omsättningsfritt: 10,00
Förhöjt odds betfair (1 & 2): XX,YY
1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
1X 12 2X
Frankrike Kroatien (1X, 12, 2X) 1,21 1,36 1,93

Frankrike Kroatien trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Frankrike Kroatien VM-trupper och förväntad Frankrike Kroatien laguppställning och startelvor:

Frankrike laguppställning och förväntade startelvor

Här är Frankrikes laguppställning och förväntade startelva mot Kroatien:

Målvakter: Hugo Lloris, Steve Mandanda, Alphonse Areola.

Försvarare: Djibril Sidibe, Benjamin Pavard, Adil Rami, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Presnel Kimpembe, Benjamin Mendy, Lucas Hernandez.

Mittfältare: Paul Pogba, Blaise Matuidi, Corentin Tolisso, N’Golo Kante, Steven Nzonzi.

Anfallare: Kylian Mbappe, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Florian Thauvin, Thomas Lemar, Nabil Fekir.

Frankrikes väg till finalen 2018

Det var ju alltså en av de stora favoriterna att vinna hela VM. När de gick i världsmästerskapet i fotboll så var det egentligen bara Brasilien och Spanien som ansågs ha mer troliga chanser att vinna. Kort därefter så kom ju även Messis Argentina.

Hur som helst. Gruppspelet för Frankrike började helt okej. Det var ju som så att de tog sju poäng, varav två vinster mot Australien och en mot Peru, samt sega 0-0 mot Danmark. Det blev sedan åttondelsfinal och då lyckades de besegra Argentina. Även om argentinarna inte var så bra som en skulle kunnat tro, så hade de ändå en stark trupp och det blev 4-3 till slut.

För fransk del fortsatte det med ett Uruguay i final. ”La celeste” hade bara släppt in ett mål i hela turneringen, men det blev en bra start för fransoserna som sedan ändrade matchbilden. När Varane gjorde 1-0 så fick Uruguay problem, och sen kom 2-0. I semin fick Belgiens starka trupp stå för motståndet. Det här blev jättetufft, men Umtiti nickade in matchens enda mål där.

Kroatien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Kroatiens laguppställning och förväntade startelva mot Frankrike:

Målvakter: Danijel Subasic, Lovre Kalinic, Dominik Livakovic

Försvarare: Vedran Corluka, Domagoj Vida, Ivan Strinic, Dejan Lovren, Sime Vrsaljko, Josip Pivaric, Tin Jedvaj, Duje Caleta-Car

Mittfältare: Luka Modric, Ivan Rakitic, Mateo Kovacic, Milan Badelj, Marcelo Brozovic, Filip Bradaric

Anfallare: Mario Mandzukic, Ivan Perisic, Nikola Kalinic, Andrej Kramaric, Marko Pjaca, Ante Rebic

Så gick Kroatien till VM final 2018

För kroatisk del så får vi säga att deras gruppspel troligtvis var det bästa i hela turneringen. För bland annat så vann de sin grupp med full pott, genom att bland annat besegra Argentina med 3-0. Annars vann de också mot Island med 2-1 samt Nigeria med 2-0.

I nästa fas fick de ta sig an Danmark, ett landslag som stod upp bra. Där krävdes det nämligen straffar för att gå vidare. Samma sak gällde ju för Ryssland, där det blev en riktig rysare mot värdnationen efter straffläggning. Mot England, i semifinalen, var det länge nära på att bli straffar. Men kroaterna lyckades istället att avgöra under förlängningen.

Bästa odds VM finalen

Frankrike – Kroatien speltips, odds, på TV & live stream

Super odds erbjudanden inför Frankrike vs Kroatien från LeoVegas är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja deras boostade odds erbjudande med förhöjt odds på att Frankrike vinner över Kroatien. Få 10 ggr pengarna på att Frankrike vinner här =>

Inför Frankrike vs Kroatien så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Odds Frankrike vs Kroatien 1X2 Frankrike (1) Oavgjort (X) Kroatien (2)
Frankrike Kroatien (1X2): 1,92 3,30 4,75
Förhöjt odds LeoVegas (1), omsättningsfritt: 10,00
Förhöjt odds betfair (1 & 2): XX,YY

Mer om Frankrike vs Kroatien speltips inför fotbolls VM-finalen 2018

Speltips Frankrike Kroatien? För dig som vill spela på Frankrike Kroatien så har vi tagit fram bästa odds Frankrike Kroatien. Du har all statistik du behöver inför finalen i Fotbolls VM 2018 på Frankrike Kroatien Head-to-HeadVM 2018 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Frankrike är favoriterna att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på att Frankrike eller Kroatien vinner VM så kan du självklart tippa vinnaren i Fotbolls-VM 2018. Du hittar även oddset på att Kroatien eller Frankrike vinner fotbolls VM 2018.

Du hittar bäst tips inför fotbolls VM 2018 och Frankrike Kroatien finalmatch på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, boostade odds och oddsbonusar inför Frankrike Kroatien final ska även kolla in VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från Frankrike Kroatien streamVM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och till och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på franska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply