Bale i viktiga samtal om framtiden

Bale i viktiga samtal om framtiden

United vill ha Bale

Real Madrid ser ut att kunna tappa sina två största stjärnor under en kort tid. Först försvann Cristiano Ronaldo till Juventus, och nu verkar Gareth Bale gå till Manchester United.

Det har ryktats flitigt om att Bale ska vilja gå tillbaka till Premier League, om han inte får stanna i Real Madrid. Sky Sports och andra engelska medier fortsätter att skriva om att United vill ha yttern, samtidigt som Bale vill lämna. Men när nu både Zidane och Ronaldo har lämnat Real Madrid så gör det att Bale dock kan stanna kvar trots allt.

Ska prata om framtiden

SE ÄVEN: British Open TV-tider 2018

Nu är det dags för Gareth Bale och hans klubb Real Madrid att diskutera framtiden. Enligt Sunday Mirror så ska det i ett första skede diskuteras om walesaren blir kvar i klubben till att börja med. Dessutom är det ju som så att det finns olika teorier om vad som ska hända.

Storstjärnan har tidigare hintat om en flytt, inte minst till Manchester United. Men samtidigt ryktas det om att han ska stanna kvar nu. Det beroende på att Cristiano Ronaldo lämnat klubben. Samtidigt  kan det bero på en del saker. Till exempel om Neymar kommer att ansluta sig till klubben eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply