Fabio Cannavaro vill ta över Real Madrid

Fabio Cannavaro vill ta över Real Madrid

Fabio Cannavaro vill ta över Real Madrid i framtiden

Zinedine Zidane har tidigare sadlat om från spelare i Real Madrid till tränare för Real Madrid. Näste spelare att göra samma resa kan vara den italienske före detta storbacken Fabio Cannavaro.

Real Madrid är allt jämt med och strider i toppen av La Liga tillsammans med ärkerivalerna Atlético Madrid och FC Barcelona. Trots att man är med i toppskiktet så stämmer spelet inte riktigt och Zinedine Zidanes mannar har avgjort sent i många matcher. Man vill, till sin vana trogen, försöka värva sig ur problemen med bland annat en världsklassanfallare samtidigt som man precis förlängt med Lucas.

Om Zidane ska få behålla sin roll som huvudtränaren en längre tid krävs det förbättringar, både taktiskt och spelarmässigt. Det finns dock redan nu en villig och möjlig efterträdare till Zidane. Klubbens förre storback Fabio Cannavaro vill träna klubben en dag.

Tränar i Kina just nu

Cannavaro var en av världens absolut främsta försvarare i början av 2000-talet och vann till och med Ballon d’Or 2006. Mellan 2006 och 2009 spelade Cannavaro i Real Madrid innan han avslutade karriären i Al-Ahli. Numer är han tränare för Tianjin Quanjian i Kina men han hymlar inte för att han en dag vill träna Real Madrid.
– Det är min dröm att ta över Real Madrid. Och det italienska landslaget. Har du inte den här typen av mål är det bättre att du inte blir tränare från första början, säger han till Marca.

MISSA INTE: Real Madrid lönelista 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply