Uppgifter: Javier Hernandez återvänder till Real Madrid?

Uppgifter: Javier Hernandez återvänder till Real Madrid?

Kan bli en återkomst för anfallaren

Javier ”Chicharito” Hernandez kan komma att återvända till Real Madrid, efter att två medlemmar i klubbens ledning uttalat sig om anfallaren som de gärna skulle se tillbaka i klubben efter två säsonger.

Javier Hernandez, mer känd under smeknamnet ”Chicharito”, kan komma att återvända till Real Madrid rapporterar ESPN FC. Chicharito tillbringade en säsong i ’Los Merengues’ och var en uppskattad spelare i klubben. Så uppskattad att han nu kan komma att återvända för att fortsätta på sin framgångsväg.

Chicharito började sin karriär i mexikanska Guadalajara innan han 2010 anlände till Old Trafford och Manchester United. Där kom han fram som en raket men efter några säsonger började han dala och blev därför utlånad till Real Madrid säsongen 2013/2014. Väl på Estadio Santiago Bernabeu gjorde han nio mål på 33 matcher, med ett av målen som står ut ganska så rejält. Det var hans sena vinnarmål i Champions Leaguekvartsfinalen hemma mot Atlético Madrid.

Två medlemmar av ledningen i Real Madrid har enligt ESPN uttalat sig om Chicharito på förfrågan och menar på att de skulle gärna se honom tillbaka i laget.

– Ja, jag skulle gilla det. Vi tycker att han är en fantastisk spelare, sade Santiago Aguado.

– Chicharito lyckades inte fullt ut i Real Madrid. Men spelare behöver tid för att anpassa sig, i Madrid kan du inte göra det över en natt. Han hade en chans att gå till Bayer och gör väldigt bra ifrån sig där, fortsatte Manuel Cerezo, en annan styrelsemedlem.

För närvarande spelar Chicharito i Bayer Leverkusen i Bundesliga och sitter på ett kontrakt med den tyska klubben till 30 juni 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply