Uppgifter: Real Madrid erbjuder 970 miljoner för Paulo Dybala

Paulo Dybala på Real Madrids önskelista

Paulo Dybala uppges vara i kontraktsförhandlingar med Juventus. Men nu kan diskussionerna dra ut på tiden, enligt spanska medier vill Real Madrid köpa loss honom för 970 miljoner kronor.

Real Madrid har transferförbud under de två kommande fönstren och måste därmed vänta till 2018 innan man får värva igen. Men trots det har man redan börjat planera vem man ska hämta in härnäst. Det är AS som rapporterar att Real identifierat Juventus anfallare Paulo Dybala som sitt nästa nyförvärv. Enligt uppgifterna kommer man att erbjuda den italienska storklubben 100 miljoner euro, motsvarande 970 miljoner kronor, för att köpa loss 22-åringen.

Vill avstanna förhandlingarna

Dybala uppges ha varit i kontraktsförhandlingr med Juventus under en längre tid gällande en förlängning till 2021. Ett nytt avtal hade också inneburit en högre kostnad för den klubb som vill köpa honom, och därför kommer Real försöka avstanna samtalen mellan spelaren och klubben för att eventuellt övertyga honom om att välja den spanska huvudstaden.

Den argentinske anfallaren har även kopplats ihop med Barcelona. Uppgifter har gjort gällande att om Neymar skulle vilja lämna klubben kommer man att ersätta honom med Dybala.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365