Robert Lewandowski nära förlängning med Bayern München

Robert Lewandowski nära förlängning med Bayern München

Ingen flytt till Real Madrid för Robert Lewandowski

Bayern Münchens vicepresident Karl-Heinz Rummenigge bekräftar enligt flera tyska medier att en förlängning av spelarens kontrakt snart är på sin plats.

Real Madrid och klubbens president Florentino Pérez har länge haft en dröm när det kommer till att förstärka anfallslinjen som sedan tidigare ockuperas av Gareth Bale, Karim Benzema och Cristiano Ronaldo. Spelaren som man jobbat hårt för att värva, Robert Lewandowski, har vid ett par tillfällen flörtat med den spanska huvudstadsklubben men nu ser det inte ut att bli någon flytt till Estadio Santiago Bernabéu. Polacken är nämligen nära att skriva på ett nytt kontrakt med Bayern München, något som den tyska storklubbens vicepresident Karl-Heinz Rummenigge bekräftade under gårdagskvällen.

– Vi har förhandlat under de senaste dagarna och den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. När vi har förlängt hans kontrakt kommer vi att meddela det direkt, det finns ingen anledningen att hålla det hemligt, säger Rummenigge som även berättar att han gärna ser att man gör förlängningen offentlig på klubbens årsmöte den 25 november.

Den polske landslagsanfallaren som hunnit bli 28 år skrev 2014 på ett femårskontrakt med Bayern München då han kom gratis från ligarivalen Borussia Dortmund. Det nya kontraktet sägs gälla till och med sommaren 2021 samtidigt som anfallaren får en högre lön under de kommande säsongerna.

SE ÄVEN: LISTA: Sju sämsta Bayern München-spelarna någonsin

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply