Officiellt: Lucas Vázquez förlänger med Real Madrid

Officiellt: Lucas Vázquez förlänger med Real Madrid

Nytt kontrakt för Lucas Vázquez i Real Madrid

På onsdagseftermiddagen bekräftar den spanska huvudstadsklubben att man förlängt kontraktet med Lucas Vázquez, en överenskommelse som presenteras imorgon strax efter lunch.

Lucas Vázquez stannar i Real Madrid till och med 30 juni 2021, det meddelar klubben på sin officiella hemsida under onsdagseftermiddagen. Spelaren som kom till marängerna redan vid 16 års ålder har efter spel i ungdomslaget samt en utlåning till Espanyol tagit en plats i a-laget och fått mycket speltid under Zinedine Zidane.

Vázquez har varit en av de positiva punkterna i Real Madrid då han vid flertalet tillfällen varit lagets bästa spelare under de perioder som de största stjärnorna inte varit med eller befunnit sig i en formsvacka.

Denna säsong har det blivit totalt 11 matcher för Vázquez som förlänger sitt kontrakt med ett år, till 2021 och även får en högre lön.

Imorgon kommer en presskonferens att hållas på Estadio Santiago Bernabéu klockan 13:30 för att svara på pressens frågor.

Liverpool var intresserade av Vázquez

Enligt Gazzetta dello Sport har Jürgen Klopp tidigare riktat in sig på Lucas Vázquez som han ville värva i somras, något som då sades vara en mycket möjlig affär. Real Madrid ska ha kräft en summa på närmare 10 miljoner euro för spelaren, men Liverpool backade på grund av den höga prislappen.

 

Läs mer på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply