Uppgifter: Inter Milan jagar Wayne Rooney

Uppgifter: Inter Milan jagar Wayne Rooney

Rooney är ingen favorit hos Jose Mourinho

Wayne Rooney har en tuff tid i Manchester United under den nye tränaren Jose Mourinho och har inte lyckats hamna i god dager hos den portugisiske tränaren, nu kan den italienska storklubben Inter Milan utnyttja situationen och försöka sig på att värva Englandskaptenen.

Manchester Uniteds ikoniske anfallare Wayne Rooney är inte jättepopulär hos den nye Unitedtränaren Jose Mourinho och det har ryktats ett tag om att stjärnan kan komma att lämna klubben. Lagkaptenen Rooney har inte lyckats med att prestera på en bra nivå och med stjärnvärvningen av Zlatan Ibrahimovic samt Anthony Martial och den unge och lovande talangen Marcus Rashford i truppen finns det gott om konkurrens för hans plats i startelvan.

Mourinho uttalade sig till och med häromdagen och menade på att anfallaren var fri att lämna klubben, vilket visar på hur lite tränaren har till övers för engelsmannen . Detta har fått flera stora klubbar väldigt intresserade. Bland annat skall det finnas bud från Kina för Englands lagkapten, med Sven Göran Eriksson som sägs vara intresserad att locka till sig Rooney till Kina. De båda parterna har redan jobbat tillsammans innan, när Eriksson var tränare för det engelska landslaget, och hans kinesiska klubb har erbjudit anfallaren en enorm lön.

Men enligt den italienska källan Calciomercato så skall även Serie A-jättarna Inter Milan också hålla ett öga på situationen och kan komma att utnyttja Rooneys svaga position i klubben för att försöka få honom att gå till den italienska ligan under nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply