Pedro tvekar på återkomst till Barcelona

Konkurrensen för tuff för en återkomst

Den förre Barcelona-spelaren Pedro slår hål på ryktena om att han skulle vara på väg tillbaka till Barcelona.
– Det är nästan omöjligt just nu, säger spanjoren.

Pedro Rodriguez lämnade FC Barcelona för den engelska storklubben Chelsea 2015 efter att Luis Suarez anslutit sig till Barca och Pedro fått minimal speltid. Nu, en säsong senare, är firma MSN en av fotbollshistoriens mest fruktande anfallsformationer, något som gör en återkomst till Barcelona i princip omöjlig för Chelsea-anfallaren.

“Klart jag vill tillbaka”

I brittisk media har det under de senaste dagarna ryktats om att Pedro skulle vara på väg tillbaka till Barcelona, något som anfallaren själv dock förnekar.

– Det är självklart att jag skulle vilja spela för Barcelona igen om jag fick chansen. Men som jag ser på det nu är det nästintill omöjligt, säger spanjoren till Sky Sport.

Spanjoren kostade 21 miljoner pund när han lämnade Barcelona 2015 och har startat tre Premier League-matcher under Andrea Contes tid som tränare för klubben. Pedro medger att han under sommaren funderat på sin framtid, men poängterar dock att han trivs bra i London-klubben.

– Jag har alltid sagt att jag vill avsluta min karriär i Barcelona, men just nu är jag fullt fokuserad på att stanna i Chelsea och vinna titlar här.

Chelsea har fått en bra start på ligaspelet och ligger efter nio omgångar fyra i Premier League, en poäng bakom Manchester City, Arsenal och Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply