Barcelona jagar Southamptons Cedric Soares

Barcelona jagar Southamptons Cedric Soares

La Liga-jättarna söker försvarare

FC Barcelona är i desperat behov av en högerback och de ryktas vara väldigt intresserade av Southamptons Cedric Soares, som i somras vann EM med Portugal och har gjort en bra säsong hittills i Premier League.

De spanska ligajättarna FC Barcelona är mycket desperata efter en ny försvarare. Redan i höstas var de på jakt efter en högerback, då Dani Alves lämnade dem för Juventus i somras. Då de inte lyckades hitta någon ersättare fick Aleix Vidal spela där så länge, men högerbacken har ett intresse att lämna klubben och därför har sökandet pågått. För att krångla till det hela ännu mer så har nu Vidal gått och skadat sig, och kommer att vara borta säsongen ut med en ankelskada.

Detta har fått Barcelona att nu vända blickarna till Southamptons Cedric Soares, som de vill addera till sin lönelista enligt uppgifter från den engelska tidningen The Telegraph. Det är ett något chockerande namn på Barcelonas lista men den 25-årige portugisen, som tidigare i sommar fick vinna EM-guld tillsammans med Cristiano Ronaldo och resten av det portugisiska laget, har hållit en god matchform under säsongen och har visat sig imponera.

Då Southampton redan har ett par intressenter på några av deras andra försvarare, som Virgil van Dijk och Ryan Bertrand, kommer de att vara extremt motsättningsfulla mot att låta försvararen lämna, men Barcelona kan övertyga med en stor summa pengar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply